Privacy

Benelux Tyres zorgt ervoor dat zij voldoet aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Als Benelux Tyres werken wij natuurlijk ook volgens de eisen van de Wbp.

Het gebruik van uw persoonsgegevens om u te informeren

Uw persoonsgegevens kunnen wij ook gebruiken om u te informeren over producten en diensten die voor u relevant zijn. Wilt u dat niet? Stuur dan een e-mail naar info@beneluxtyres.nl.

Uw persoonsgegevens zijn goed beveiligd

Bescherming van uw privacy is belangrijk. Voor u én voor ons. Wij gaan altijd zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Verder hebben wij maatregelen genomen waarmee u onze website/webshop veilig kunt bezoeken en gebruiken. Met die maatregelen voorkomen we misbruik van gegevens. Ook onze systemen en programma’s hebben we daarom goed beveiligd.

Over cookies

Benelux Tyres gebruikt cookies voor het meten van het bezoek op onze website/webshop. Cookies zijn kleine bestandjes die op uw computer kunnen worden opgeslagen. Hierdoor herkennen wij u (uw computer) bij een volgend bezoek. Met de gegevens die wij verkrijgen uit de cookies analyseren wij onze website/webshop. En we kijken waar wij de gebruikersvriendelijkheid kunnen verbeteren. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om de website/webshop zoveel mogelijk aan te passen en af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Wij kunnen bijhouden welke pagina’s van onze website/webshop u bekijkt. Daarmee kunnen we rekening houden als wij u informatie sturen over onze producten en diensten.

Cookies van derden

We kunnen ook cookies plaatsen op websites van anderen. Bijvoorbeeld met internetadvertenties. Bezoekt u die websites, dan kunnen we u hiermee gerichte aanbiedingen doen. Dat kan voor producten of diensten die voor u interessant kunnen zijn. Om de resultaten van cookies van derden te bepalen en analyseren werken we samen met partijen die gespecialiseerd zijn in advertentie-technologieën.

Verwijderen van cookies

Wilt u niet dat wij cookies gebruiken? Bij de instellingen van uw internetbrowser kunt u cookies in-uitschakelen en verwijderen. Dit kunt u alleen zelf doen omdat cookies op uw computer zijn opgeslagen. Door het uitschakelen van cookies is het mogelijk dat sommige gedeelten van onze website/webshop niet (geheel) bruikbaar zijn. Uitleg over het aanpassen van uw cookie instellingen vindt u in de 'Help' functie van uw browser.

Op http://www.youronlinechoices.com/be-nl/ kunt u cookies van derden centraal verwijderen, zodat deze bestanden niet bij een andere website teruggeplaatst worden

Wijzigingen

We kunnen de tekst van dit privacy statement aanpassen. Bijvoorbeeld als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond bedrijfsactiviteiten of als er iets verandert in de wet of rechtspraak. Wij raden u daarom aan af en toe eens deze tekst te lezen als u onze website/webshop bezoekt (versie oktober 2017).